Öne Çıkan Yayın

Doge coin nedir

 Piyasa da bulunan toplam adeti : 128,150,161,816 29.01.2021 tarihi itibari ile fiyatı : 0,047 Dolar veya 0,34 TL Peki Doge coin nedir? Doge meşhur bir internet fenomeni olan bir köpektir aslında, coin ise bozuk para demektir, kripto para piyasasında en popüler alt coinlerden birisidir, alt coin denmesinin sebebi ise asıl kripto piyasası başladığında bitcoin ile başladığından onun için asıl coin üst coin demeleridfir, sonradan çıkanların hepsi alt coin oldu. Peki doge göndermek için cüzdan no nasıl birşeydir yazmak güvenlimidir? Hayır bir sıkıntı olmaz mesela aşağıda görüğünüz bir cüzdan adresidir bu site için ders çalışma niteliğinde kurulmuş bir cüzdan için oluşturulmuş adrestir kesinlikle yardım kabul etmiyoruz zaten izinsiz yardım suçtur ancak nasıl göründüğünü anlamanız açısından bırakıyorum aşağıya. Peki nasıl doge gönderilir, öncelikle üye olduğunuz kripto sitesinde para çek deyip kripto seçeneğine tıklayıp ardından aşağıdaki gibi bir alıcı adresi yazıp miktarı yazıp gönderiyors

gen.tr alan adı uzantısı, ücretsiz olarak, blogger.com'a nasıl bağlanır.

gen.tr alan adı uzantısı, ücretsiz olarak, blogger.com'a nasıl bağlanır.

1- İş bankasından hiçbir ücret ödemeden anında bankamatik kartı başvurusu yaptım ve 15 dakika da kartımı aldım, yıllık aidat yok.
2- Dışarıdan bankamatik kartıma atm'den para yatırdım.
3- nic.tr adresinden 15 tl'ye www.nfk.gen.tr alan adını almak için gerekli kayıt işlemlerimi hiçbir belge ve ücret gerekmeden yaptım ve sadece kredi kartı ile ödeme yapılıyor denmesine rağmen ve kartımın kredi kartı özelliği olmamasına rağmen (ancak arkasında üç haneli kod var) ödemeyi yaptım.
4-   https://www.netdirekt.com.tr/dns-hizmeti.html adresinden ücretsiz olan DNS STARTER seçeneğini seçip alan adımı yazıp üye oldum.
5- nic.tr adresinden dns değiştir deyip verilen kayıtları girdim, ist.netdirekt.com.tr => 77.223.146.235
5- blogger sayfama gelip ayarlar -> temel sekmesine tıklayıp yayıncılık yazan yerde blog adını düzenle deyip url seçeneğine tıklayıp adresimi yazdım www.nfk.gen.tr, bana bir hata verdi ve cname değerleri verdi.
6 netdirekt sitesinden ürünlerim servislerim menüsünden Cloud DNS'den yönet seçip açılan sayfada DNS Kayıt Yönetimi'ne tıkladım ve CNAME Kayıtları yazan yere tıkladım burası önemli, bloggerin verdiği www adını alan adının önüne ekleyip isim yerine yazmak gerek yani www.nfk.gen.tr sonra dieylimki ikinci kod 2ygitpfpcjox böyle birşey onu da 2ygitpfpcjox.nfk.gen.tr yapmak lazım hedef değerine bunu yapmıyoruz.
7-blogger'e gelip kaydet diyoruz olmazsa aynı yerde seçenekler de TXT kaydı ile doğrula var onu tıklayıp alan adı seçeneklerinden diğer yazanı seçip verilen TXT kaydını isime www olmadan alan adının adresini yazıp (belki buna gerek yok ne yazsanız olabilir) sonra değere verilen TXT değerini netdirekt'ten TXT Kayıtları yazan yere ekleyip blogger'den doğrula diyoruz.
8-Başlangıçta hem dns güncellemeleri hem kayıt bilgisi için biraz bekleyebilirsiniz ben on dakika bekledim, blogger'de görülmesi ne kadar sürdü bilmiyorum 2 saat kadar sonra açtığımda yayındaydı.

Ne kadar çok bilgi o kadar az para harcamak
Ne kadar az bilgi o kadar çok para harcamak
Para demek zaman demek zaman demek emek demektir.

Başlangıç için umarım kısır döngüden kurtulmak isteyenlere iyi bir seçenek olur, daha iyi anlatımlar ve destekler bekliyorsanız yardım destek vermek için iletişime geçebilirsiniz.

Armut piş ağzıma düş yok.

Ben de bu yüzden üzerime düşeni yapıp paylaşım adına bu alan adı www.nfk.gen.tr için sadece 15 tl'ye bir yıllığına hem alan adı hem host edinirken neler yaptığımı aklımda kaldığınca birazda kurcalayıp buraya yazdım, daha iyi imkanım olduğunda videolu resimli anlatım yaparım sizlere :)

Yorumlar

Popular Posts

Doge coin nedir

Adres değişikliği nasıl yapılır

Adsense başvuruyu iptal edip tekrar başvurmak