Öne Çıkan Yayın

Doge coin nedir

 Piyasa da bulunan toplam adeti : 128,150,161,816 29.01.2021 tarihi itibari ile fiyatı : 0,047 Dolar veya 0,34 TL Peki Doge coin nedir? Doge meşhur bir internet fenomeni olan bir köpektir aslında, coin ise bozuk para demektir, kripto para piyasasında en popüler alt coinlerden birisidir, alt coin denmesinin sebebi ise asıl kripto piyasası başladığında bitcoin ile başladığından onun için asıl coin üst coin demeleridfir, sonradan çıkanların hepsi alt coin oldu. Peki doge göndermek için cüzdan no nasıl birşeydir yazmak güvenlimidir? Hayır bir sıkıntı olmaz mesela aşağıda görüğünüz bir cüzdan adresidir bu site için ders çalışma niteliğinde kurulmuş bir cüzdan için oluşturulmuş adrestir kesinlikle yardım kabul etmiyoruz zaten izinsiz yardım suçtur ancak nasıl göründüğünü anlamanız açısından bırakıyorum aşağıya. Peki nasıl doge gönderilir, öncelikle üye olduğunuz kripto sitesinde para çek deyip kripto seçeneğine tıklayıp ardından aşağıdaki gibi bir alıcı adresi yazıp miktarı yazıp gönderiyors

Gelir testi nasıl yaptırılır

İlk önce adreste kayıtlı olunan ilçe kaymakamlığına bağlı sosyal yardımlaşma gelir testi bölümü vakfı her neyse ona gideceksiniz, sonra bir ön bilgi alınır sizden ufak tefek sorular sorulur, evde kaç kişi yaşıyorsunuz, kaç kişi çalışıyor ne kadar maaş alıyor gibisinden, sonra bir forum doldurtulur, bu form için yanınızda hesap makinası götürmeniz gerekir, çünkü ailedeki gelir ve giderlerin yıllık miktarının yazılması istenir, ben boş bir kağıda çarpma işlemi yaptım onlarıda eve getirdim hepsi yanlış çıktı. :)

Bir yılda giyim harcamasına mesela 3 kişi için 100 tl yazdım biz giydikmi 5-10 sene giyeriz hala liseden kalma tişörtü pantolonu bile giyiyorum sonuçta, ordan sizi yan odaya sevk ederler beni 7-8 kişi karşıladı, içlerinden birisi detaylıca sorular sordu, ister istemez özel hayata dair şeyler paylaştım.

Sonrada eve geleceklerini kabul ediyorum diye imzam olan kağıdı alıp yarısını yırtıp bana verdiler ve bir hafta sonra sonucunuz açıklanır dediler.

Bu araba evde yaşayan 3ncü kişi kız olduğundan onu ata erkil sistem olduğundan herhalde saymadılar evde 2 kişi yaşıyor olarak bakacağız dediler, sanki o üçüncü kişi yiyip içmiyor, evin geliri üçe bölünüyor, hatta birde kedimiz var söylemeyi unuttum, bazen en ucuzundan tavuk ciğeri yer gerisi hep sakatat, onuda hesaplamaları gerek.

Kısacası üniversiteler ne bölümler var, felsefe, fizik, matematik, ama ben böyle edebiyat görmedim sistem böyle dediler bitti olay. Bakalım eve gelecekler mi gelirlerse ne olacak.

Yorumlar

Popular Posts

Doge coin nedir

Adres değişikliği nasıl yapılır

Adsense başvuruyu iptal edip tekrar başvurmak